Fehérneműkkel bővült a Tchibo webáruház kínálata

Romantikus és rendkívül kellemes viseletű fehérneműkre és kényelmes, otthoni ruházatra bukkantunk a Tchibo webáruház vadonatúj kínálatában. A Feledhetetlen kísérők nappalra & éjszakára elnevezésű kollekció mától rendelhető, ám csupán limitált ideig és a készlet erejéig.

 

A bőrbarát biopamutot tartalmazó, puha, kevert pamut-Lenzing Viscose® anyagból készült kétrészes pizsama egy V-nyakkivágással és 3/4-es ujjakkal ellátott felsőrészből, valamint egy rugalmas derekú, 7/8-os hosszúságú leggingsből áll. Nagyon jó vétel, ne hagyjuk ki! A felsőt finom csipkerátét díszíti a nyakkivágásnál és az ujjvégeken. Az elasztán formatartásról, tökéletes illeszkedésről és rendkívül kényelmes viseletről gondoskodik.

Ez a szép merevítős melltartó magas biopamut-tartalmával kényezteti a bőrt és természetes dekoltázst formál. Varrás nélkül előformázott, kétrétegű és nem átlátszó kosarakkal, valamint állítható hosszúságú pántokkal látták el. A pántok és a zárórész szélessége a kosármérettel arányosan nő – ennek köszönhetően optimálisan illeszkedik. Különösen puha és bőrbarát, háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsa pedig még kényelmesebbé teszi a melltartót, amely az elasztán révén rendkívül rugalmas és formatartó.

 

Íme, egy csinos és kényelmes női alsó szett – akár az előző melltartóhoz, akár anélkül. Kényelem dupla csomagolásban: a rugalmas alsók magas biopamut-tartalmuknak köszönhetően bőrbarát tulajdonságúak, derekukat pedig finom, puha csipke díszíti. Az elasztán mindkét alsó esetében formatartásról, tökéletes illeszkedésről és rendkívül kényelmes viseletről gondoskodik.

A Tchibo webáruháznak van állandó kínálata is fehérnemű témában, továbbá melltartók, szabadidőruhák, hálóingek és pizsamák széles választéka is megtalálható a webshopban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Top